• .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
Elérhetőség

Birtech Kft.
1136 Budapest, Hollán E. u. 38/B

Telefon: (1) 412-0923
Fax: (1) 412-0924
Mobil: (30) 951-0251
info@birtech.hu

Telephely
MOL Nyrt. Ipartelep
Szeged-Algyő, Déli út 6750 Pf. 15.

Tel/fax: (62) 517-411
Mobil: (30) 952-1246

Telephely
MOL Nyrt. Dunai Finomító
2440 Százhalombatta

Telefon: (23) 551-363
Fax: (23) 551-360
Mobil: (30) 399-8322

Térkép

Products

Szivárgási helyek gyors és pontos meghatározása

Már nagyon kis szivárgások is tudnak zavarokat, időkieséseket és kültséges károkat okozni. Ezek rendszerint jelentős tisztítási és javítási ráfordításokat igényelnek. Miért kellene ezt a kockázatot vállalni? A TraceTek technológia nem csak a szivárgás létrejöttét és helyszínét, hanem annak pontos pozícióját is jelzi – így a károk lekorlátozhatóak, mielőtt az továbbterjedne.

A TraceTek riasztó és helymeghatározó rendszerek már nagyszámú alkalmazásban bizonyítják megbízhatóságukat, úgyint számítógép helyiségek, felügyelet nélküli raktárak, telefonközpontok védelme.


Gyors szárítás és tisztítás

Tulajdonságai révén a kábel problémamentesen tisztítható. Téves riasztás magas páratartalom miatt kizárt. Amennyiben egy szivárgási hely már be lett határolva, a további felügyelet biztosított.


Korán felismerni, gyorsan kiküszöbölni

Mihelyt a kikerült folyadék a kábel egy tetszőleges helyén érintkezik, aktiválódik a rendszer riasztása. A TraceTek érzékelőkábel jelzi a szivárgások helyszínét, és pontos helyét – a teljes kábelhossz mentén függetlenül a fektetési tervtõl.


Moduláris rendszer az egyszerû tervezés és installáció végett

A TraceTek különböző standard kábelhosszai biztosítják a problémamentes toldást egymással, valamint lehetőséget adnak a rendszer tetszés szerinti bővítésére. Az installáció nem igényel speciális szerszámokat.


Pontos helymeghatározás másodpercek alatt

A TraceTek szivárgás riasztó és helymeghatározó rendszer kiváltja a riasztást, mihelyt a kiszivárgó folyadék érintkezik a kábel felületével. A mikroprocesszor vezérlésű helymeghatározó egység méterpontosan meghatározza a szivárgás helyét.

A belső tároló feljegyez minden eseményt, és a helymeghatározó egység egy a rendszert teljesen átfogó diagnózist készít. A rendszer RS-232 vagy RS-485 -ös kommunikációs portra is csatlakoztatható.


Erős és megbízható

A TraceTek érzékelõkábel kis átmérője ellenére nagyon robosztus kivitelű, és rendkívül korrózió- és kopásálló. Egyszerűen tisztítható, és utána újra felhasználható, ill. működőképes.